Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 14:38

Čolo Simeone razmišlja o Ektoru Beljerinu

Atletiko otvara novu misiju...

Atletiko je završio Rodriga de Paula iz Udinezea i štiklirao kao ispunjenu glavnu misiju ovog leta. Naredna podrazumeva dovođenja adekvatnog partnera Luisu Suarezu u špicu napada, dok bi treća mogla da bude angažovanje novog desnog beka.

Otuda, kako Marka piše, u fokusu Atletika - Ektor Beljerin (26)!

Možda zvuči nelogično, imajući u vidu da Dijego Simeone računa na trojicu igrača po desnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << strani (Kiran Tripije, Šime Vrsaljko i povratnik iz Leverkuzena Santijago Arijas), međutim situacija je dosta složena.

Kolumbijac Arijas nije se naigrao u dresu Bajera pošto se čim je stigao teško povredio. Njemu tek predstoji povratak u takmičarski ritam i to je činjenica koja brine Simeonea. U prevodu - na njega ne sme da se osloni.

Kada je u pitanju Šime Vrsaljko određeni problem definitivno postoji. Prošle sezone svega devet utakmica u Primeri, odnosno 517 minuta. Na sve to u pitanju je momak od 29 godina koji je ušao u poslednju godinu ugovora. Atletiko ne bi imao ništa protiv da ga udomi negde ovog leta i povrati makar deo uloženog novca kada ga je pre pet godina dovodio iz Sasuola (14.000.000 evra).

I samo Vrsaljkovim odlaskom stvorio bi se prostor za dovođenje novog desnog beka, a kada se na ovo doda da nekoliko engleskih premijerligaša skenira Kirana Tripijea (30), jasno je da Dijego Simeone mora da bude na oprezu.

Koliko god čudno zvučalo, Marka podvlači kako je Ektor Beljerin bek po Čolovom ukusu. I što je dosta bitno, spekuliše se da je Arsenal spreman da ga pusti u klub koji ponudi 20.000.000 evra.

Nema sumnje da bi makar sa finansijske strane to bio zanimljiv posao. Atletiko bi se rešio jednog od svojih tridesetogodišnjaka, a doveo igrača u punoj snazi.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.