Ćolo Simeone: Mesi dokazao da je najbolji na svetu

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2017, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćolo Simeone: "Mesi dokazao da je najbolji na svetu"

Trener fudbalera Atletiko Madrid Dijego Simeone rekao je danas da je Lionel Mesi dokazao da je najbolji na svetu kada je postigao het-trik za Argentinu na utakmici protiv Ekvadora u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

"Mesi je ono što svi Argentinci žele i traže. Gledam sam celu utakmicu i on je odgovorio svima onima koji nisu verovali u njega, dokazao je da je najbolji na svetu", rekao je argentinski trener na konferenciji za novinare pred utakmicu.

Fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Atletika dočekaće sutra Barselonu u osmom kolu Primere. Atletiko nije upisao niti jednu pobedu protiv Barselone u Primeri od kako je Dijego Simeone seo na klupu tog kluba u decembru 2011.

Simeone je kazao da ima svoje mišljenje o političkim stvarima, ali da je on ipak samo trener.

"Politički aspekt ove igre? Diskutovaću o pitanjima koja su više politička od sportskih, imam svoja mišljenje, ali zadržaću ga za sebe. Ponavljam, ja sam samo trener", kazao je on.

Utakmica između Atletiko Madrida i Barselone igra se sutra od 20.45. Barselona je trenutno prva na tabeli sa šest bodova više od Atletiko Madrida koji je na šestom mestu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa uz njega ne gubi mečeve, već samo titule od Atletika

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2017, 11:41

Večeras je na programu još jedan veliki derbi...Fudbaleri Atletiko Madrida večeras će po prvi put ugostiti Barselonu na svom novom stadionu Vanda Metropolitano...Mateu Lahoz će suditi u derbiju između Atletika i Barselone, a Katalonci nikada nisu izgubili od velikog rivala kada je on bio glavni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.