Čolito: Bilo bi sjajno da igram kod oca u Atletiku

Izvor: N1 televizija, 14.Okt.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čolito: Bilo bi sjajno da igram kod oca u Atletiku

Napadač Fiorentine Đovani Simeone otkrio je da bi voleo da zaigra u Atletiko Madridu, klubu koji sa klupe predvodi njegov otac Dijego Simeone.

Simeone junior (23) ima ugovor sa Violom do 2022. godine, ali se zbog dobrih igara u prošloj i od starta ove sezone nalazi na meti mnogobrojnih evropskih klubova. Jedan od njih je i Atletiko.

"Bilo bi sjajno igrati za Atletiko dok je moj otac trener tamo. Nikad nisam igrao za njega zato što me nikada nije to pitao", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kazao je Simeone za argentinski "Fox Sports".

Mladi napadač je nedavno debitovao za Argentinu, a na pitanje novinara da li bi imao nešto protiv da njegov otac postane selektor Gaučosa, odgovorio je:

"Kad god smo pričali rekao bi da još nije pravo vreme za to. Što se mene tiče voleo bih da vodi državni tim. Mislim da bi svaki Argentinac to želeo, zato što je sjajan trener".

Đovani Simeone je karijeru započeo u River Plati iz koje je 2016. prešao u Đenovu. Za tim sa Marasija ogirao je jednu sezonu, pre nego što je obukao dres Fiorentine.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.