Čitaoci Marke: Najbolji je Ronaldo; Čitaoci B92.net: Najbolji je Mesi

Izvor: B92, 03.Apr.2020, 13:45

Čitaoci "Marke": Najbolji je Ronaldo; Čitaoci B92.net: Najbolji je Mesi

Kristijano Ronaldo je najbolji fudbaler svih vremena, tvrde čitaoci uglednog španskog lista "Marka".

"Marka" je nedavno pokrenula anketu od 16 fudbalera u cilju da se pronađe najbolji koji se ikada bavio tim sportom.

Kao što smo već pisali, u finalu su se našli Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo, a sada imamo i pobednika.

Nakon završetka ankete, "Marka" je kao pobednika i GOAT-a fudbala proglasila Portugalca, koji je sa 54 odsto glasova pobedio Argentinca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Zanimljivo je da je Mesi prvobitno bio u prednosti sa čak 60% glasova, ali je Ronaldova armija uspela da dođe do 246.000 glasova, naspram protivničkihi 209.000.

U borbi za treće mesto Brazilac Ronaldo je savladao Dijega Armanda Maradonu posle dramatične završnice – 51% naspram 49%.

Istovremeno, portal B92.net je postavio svoju anketu gde ste Vi, naši čitaoci imali priliku da odaberete najboljeg svih vremena.

U glasanju čitalaca B92 pobedio je Mesi, koji je prvu poziciju zauzeo ispred Kristijana, a ostali su se "poređali" ovako:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.