Čitaković-Đurišić: Ponos i obećanje

Izvor: B92, 23.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitaković-Đurišić: Ponos i obećanje



Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore Vesna Čitaković-Đurišić veoma je zadovoljna što je njen tim dobio priznanje Olimpijskog komiteta Srbije za najbolju žensku ekipu u 2006. godini.

U telefonskoj izjavi agenciji Beta, ona je istakla da naredne godine reprezentacija Srbije treba da nastavi da niže uspehe.

"Sada više nema nazad, moramo da idemo samo napred", rekla je Vesna Čitaković-Đurišić.

Odbojkašice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SCG su u novembru osvojile bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu, iako su na to takmičenje otišle ne obećavajući visok plasman i sa rejtingom 30. reprezentacije na svetskoj listi.

One će sledeće godine igrati pod obležjima Srbije, a najvažnije takmičenje biće im Evropsko prvenstvo u Belgiji i Luksemburgu.

"Mi smo jedina ženska ekipa koja je sa SP ove godine donela medalju, pa moram priznati da sam očekivala priznanja. Ipak, ovo priznanje mi veoma laska i žao mi je što nisam bila u prilici da prisustvujem svečanosti dodele", rekla je kapiten.

Vesna Čitaković-Đurišić je dodala i da je sigurna da su prisutne odbojkašice i članovi stručnog štaba na pravi način predstavili "plavi" tim.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.