Izvor: MozzartSport.com, 01.Jun.2020, 16:10

Čistka u CSKA: Odoše još dvojica

Armejci spremaju nov tim za sledeću sezonu

Čim je postalo jasno da se košarkaška sezona u Evroligi ne nastavlja, CSKA iz Moskve je počeo sa rekonstrukcijom tima za narednu sezonu. Armejci su zasukali rukave i počeli da povlače ozbiljne rezove. Izvesno je da šestoricu prvotimaca iz ove sezone nećemo gledati u dresu CSKA i naredne.

Ruski velikan je prvo rešio da ne produži ugovora Rona Bejkera i Koste Kufosa, potom je precrtao i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Daruna Hlijarda, Olimpija iz Milana mu preotima Kajla Hanjsa, a danas je stigla vest da još dvojica košarkaša napuštaju Moskvu. Reč je o letonskom šuteru Janisu Strelnijeksu koji je pre dve godine stigao u CSKA iz Olimpijakosa i ruskom plejmejkeru Mihailu Kulaginu. CSKA je u pregovorima sa Strelnijeksom oko raskida ugovora, dok je Kulaginov ugovor istekao i nije mu ponuđen novi. Njihovim stopama bi mogao da krene i Andrej Voroncevič kojem takođe još nije ponuđen novi ugovor.

Najveće pojačanje za Armejce je ostanak Majka Džejmsa sa kojim je potpisan novi ugovor na tri godine, a očekuje se da najveće pojačanje bude dolazak srpskog centra Nikole Milutinova iz Olimpijakosa kojeg jure od prošle godine.

“Milutinov je centar top klase i prethodnih sezona je pokazao da može da igra koašrku na najvišem nivou. Takođe, mlađi je i pokretljiviji od Kufosa. Njegov dolazak će biti pun pogodak za CSKA”, rekao je nekadašnji prvotimac Armejaca Zahar Pašutin za ruske medije.

Kao moguća pojačanje CSKA se poslednjih dana pominju još Ekpe Judo i Tornike Šengelija.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.