Ćiro Imobile slomio rebro u sudaru sa tramvajem

Izvor: B92, 16.Apr.2023, 10:38

Ćiro Imobile slomio rebro u sudaru sa tramvajem

Kapiten Lacija Ćiro Imobile zadržan je u bolnici na dodatnim pregledima, pošto je slomio u saobraćajnoj nesreći u sudaru sa tramvajem, saopštio je rimski klub.

Fudbaler rimskog kluba sudario se sa tramvajem, u saobraćajnom udesu, koji se jutros dogodio u Rimu.

Italijanski mediji navode da je tramvaj na liniji broj 19 prošao kroz crveno svetlo na raskrsnici i sudario se sa vozilom, kojim je upravljao kapiten Lacija.

U saopštenju Lacija navodi se da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Imobile zbog jakog trzaja i udarca povredio kičmu i slomio je rebro.

"Napadač je dobro, ali je ostao na posmatranju u bolnici u Rimu na odeljenju urgentne medicine koje vodi Frančesko Frančeski", navedeno je iz Lacija.

U ovoj saobraćajnoj nesreći povređeno je nekoliko putnika, koji su se nalazili u tramvaju. Italijanski mediji da su svi putnici lakše povređeni, a jedna osoba je prebačena u bolnicu.

"Tramvaj je prošao kroz crveno. Srećom, ja sam dobro. Samo me malo boli ruka", rekao je Imobile posle saobraćajne nesreće.

Italijanski mediji navode da će više detalja o ovoj nesreći biti poznato posle policijske istrage, koja je u toku. Gazeta delo Sport tvrdi da je uništen prednji deo automobila fudbalera Lacija i dodaje se da je Imobile pukom srećom izbegao teške povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.