Čirlidersice Koltsa obrijale glavu zbog bolesnog trenera (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Nov.2012, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čirlidersice Koltsa obrijale glavu zbog bolesnog trenera (VIDEO)

Treneru Koltsa Čaku Paganu, u septembru je dijagnostifikovana leukemija, a igrači kluba iz Indijanapolisa već su se u znak podrške šefu struke obrijali do glave.
Posle njih isto su učinile i dve čirlidersice koje je obrijala maskota kluba, a ovim činom su pomogle istraživanju leukemije.
Ipak, što je najvažnije dale su podršku bolesnom treneru, koji je sve to sa uočljivim emocijama posmatrao sa tribina.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

I čirlidersice ćelave zbog trenera

Izvor: B92, 26.Nov.2012

Nakon što su se igrači Indijanapolis Koltsa ošišali na "nulu" u znak podrške treneru Čaku Paganu obolelom od leukemije, to su uradile i dve čirlidersice...Popularne navijačice su takođe obrijale glavu kako bi pružile podršku Paganu kojem je u septembru dijagnostifikovana teška bolest...Njih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.