Cirkus u Sampdoriji, Vošo ovo je tvoja šansa!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirkus u Sampdoriji, Vošo ovo je tvoja šansa!

Zenga preti ostavkom, ništa ne funkcioniše, ako Vojvodina overi treće kolo danas protiv Spartaksa, u što niko ne sumnja, nije bez šansi protiv Italijana!

Valter Zenga bi posle manje od mesec dana mogao da napusti kormilo Sampdorije.

On je naime užasnut informacijom da se predsednik Ferero dogovorio sa Kasanom i da ubeđuje Balotelija i ako jedan od ove dvojice fudbalera stigne pod Lanternu odmah će otići iz kluba.

To će stvoriti novi problem, navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Ferero čvrst u nameri da napravi spektakl i dovede pomenute fudbalere, a pokušaće da postigne dogovor sa bivšim selektorom Prandelijem koji je posle otkaza u Galatasaraju bez posla.

"Mi smo izborili Evropu, sada moramo korak dalje", tvrdi Ferero koji za razliku od Mihajlovića nailazi na probleme u komunikaciji sa bivšim trenerom.

Ni na planu pojačanja stvari ne idu bolje, Moisander koji je stigao iz Ajaksa ima problem sa leđima, Okaka je na pragu odlaska u Anderleht gde će biti zamena za Mitrovića.

Još nisu realizovani planovi oko pojačanja, a dosta fudbalera poput Sorijana čeka ponudu Milana. Otišao je i Eto, Romanjoli se vratio u Romu, za sada izgleda da su Đenovljani daleko od Mihinog tima.

Italijanskli klubovi uvek imaju problema leti u kvalifikacijama, pa ako se dodaju organizacioni problemi jasno je da su sve ovo vesti koje raduju Vojvodinu.

Treba danas završiti posao, što neće biti previše teško, a na drugoj strani recimo i to da će Samp danas na teren protiv grčke ekipe Kaloni, meč počinje u 17:30.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.