Izvor: Blic, 19.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćirković: Svima po bod

Ćirković: Svima po bod

Partizanu bi najviše odgovaralo da Livorno i Rendžers, kao i Makabi i Okser, večeras podele bodove - mišljenje je desnog beka crno-belih Milivoja Ćirkovića.

- Najbolje bi bilo da nijedna ekipa ne osvoji tri boda kojima bi napravila razliku u odnosu na nas. Svi će po jedno kolo pauzirati, ali sa psihološke strane je mnogo lakše kad protivnici imaju samo bod više.

Derbi u grupi A predstavlja sudar Livorna i Rendžersa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Italijani su favoriti. U Kalču su ušli u seriju od pet utakmica bez poraza, a uz to su poslednja dva meča pobedili. Za njih igraju iskusni Kufur, Galante, Lukareli... Rendžers igra toplo-hladno u mnogo slabijem takmičenju od Livorna, i mislim da bi i bod za njih bio uspeh. Što se tiče utakmice u Izraelu, tu je nerešen rezultat i najverovatniji ishod. Makabi i Okser ne igraju baš najbolje u poslednje vreme. Francuzi možda jesu zvučnije ime, ali Izraelci igraju pred svojom publikom.

I Nebojša Marinković smatra da bi dva remija večeras olakšala posao Partizanu.

- Sigurno je da bi nam to najviše odgovaralo, naročito nerešen rezultat u Italiji. Ne bi bilo loše ni da Rendžers pobedi jer nam Livorno za dve nedelje dolazi u Beograd. U slučaju da Italijani kiksnu kod kuće, pokušaće da se vade kod nas, što bi nam dalo više prostora. Pretpostavljam da bi Rendžers do poslednjeg kola obezbedio prolaz i mnogo opuštenije bi nas čekao u decembru u poslednjem kolu. U drugoj utakmici, Okser je blagi favorit. Imao sam prilike da gledam Francuze, dok o Makabiju ne znam mnogo, ali mislim da Izraelci mogu da ostanu neporaženi što bi najviše nama išlo naruku - kaže mladi vezista Partizana.

A. Anđelić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.