Cirbes otišao iz Zvezde

Izvor: Mondo, 03.Maj.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirbes otišao iz Zvezde

Nemački košarkaš napustio je šampiona ABA lige i pronašao novi angažman van Evrope

Maik Cirbes nije više košarkaš Crvene zvezde.

Nemac je prešao u kineski Guangdži Veižuang, potvrdio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

Maik Zirbes, German national team player, who won Aba league with Bc Red star Belgrade, moved to China! His new destination is Guangxi Weizhuang! #BeoBasket
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) May 3, 2019

Cirbes, koji se vratio letos u redove crveno-belih, drugi mandat u klubu sa Malog Kalemgdana okončao je titulom prvaka ABA lige.

Cirbes je odlučio da napusti Zvezdu pre završetka sezone, budući da ga je trener Milan Tomić izostavio sa spiska igrača za takmičenje u Superligi.

On je prethodno nastupao za Zvezdu od 2014. do 2016. godine i tada je osvojio dva prstena regionalne lige, dva pehara prvaka Srbije i jedan Kupa Radivoja Koraća.

Cirbes je igrao i za Bamberg, Makabi iz Tel Aviva i Bajern.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cirbes u Kini, zvezdi obeštećenje

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2019

Stručni štab Crvene zvezde morao je da skrati broj stranaca za takmičenje u košarkaškoj Superligi Srbije, pa je i Majk Cirbes bio u grupi prekobrojnih. A kad je već tako rastanak je bio logičan nastavak priče. Nemački centar je danas i zvanično napustio crveno-bele i zaputio se na Daleki istok....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.