Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2020, 20:46

Cirbes ima novi klub

Nastaviće karijeru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima igrajući za Šabab Al Ahli

Majk Cirbes ima novi klub! Bivši košarkaš Crvene zvezde nastaviće karijeru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima igrajući za Šabab Al Ahli, objavio je njegov menadžer Dragan Jankovski na tviteru.

Nemački centar će braniti boje tima iz Dubaija koji je šampion Emirata i osvajač kupa te zemlje. Posle sezone provedene u Cedeviti Olimpiji, sada Cirbesa čekaju egzotičnije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << destinacije.

Cirbes ima 30 godina, a u karijeri je promenio dosta klubova i destinacija. Krenuo je u Trijeru, potom prešao u Brose Bamberg, odakle ga je put vodio do Crvene zvezde gde je nastupao sa mnogo uspeha od 2014. do 2016. godine.

Kasnije je igrao još za Bajern, opet je stigao u Zvezdu, pa je išao u Kinu u tim Guangdži Vejžuang, da bi prošle sezone nastupao za Cedevita Olimpiju.

Sada ga čekaju Ujedinjeni Arapski Emirati...

Maik Zirbes will continue his career in UAE championship title and cup winner, Dubai based team, Shabab Al Ahli! #BeoBasket

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.