Cimos grabi ka tituli

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Maj.2011, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cimos grabi ka tituli

U osmom kolu plej-ofa prvenstva Slovenije dva iznenađenja. Prvo je Loka savladala Cimos, a potom je Celje savladalo Gorenje u Velenju.
Tako su timovi koji se bore za treću poziciju, Celje i Loka, savladali ekipe koje se bore za titulu.
Loka, predvođena Dolencom (9 golova), savladala je Cimos i tako ostala u trci za treće mesto. U taboru Koprana nije bilo Stanića i Elezovića, Skoko nije postigao pogodaka dok je Mirković postigao tri.
Kiks >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Cimosa nije uspelo da iskoristi Gorenje, na svom parketu poraženi su od Celja. U pobedničkom timu Rnić je postigao tri gola, Toskić nije bio u sastavu.
Kod domaćina Manojlović je postigao dva gola, a u 56. minutu je dobio crveni karton zbog koškanja sa Mlakarom.
Ivan Gajić i Aleksandar Stanojević su opet bili bez učinka.
Neizvestan meč je rešen u završnici u kojoj su se gosti bolje snašli i na kraju zasluženo slavili.
Odigrana je  i prva utakmica devetog kola plej-ofa, Cimos je na svom parketu savladao Celje 30:28 u uzbudljivom meču.
Darko Stanić se vratio na gol Koprana i zabeležio deset odbrana, Bojan Skoko je postigao dva pogotka dok Milan Mirković nije postigao gol. Uroš Elezović nije igrao zbog povrede.
Sa druge strane Momir Rnić je dva puta zatresao mrežu Cimosa dok Alem Toskić nije bio u sastavu.
Poredak: Cimos 51, Gorenje 49, Celje 38, Loka 37, Maribor 32, Trimo 29.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bojinoviću i Markezu titula

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Maj.2011

U derbiju 24. kola, meču koji je odlučivao o tituli prvaka Francuske, Monpelje je na svom parketu uspeo da savlada Šamberi 34:25 i tako dva kola pre kraja teoretski obezbedi trinaestu titulu.. Domaćinu je bila potrebna pobeda sa više od tri gola razlike pošto je u šestom kolu Šamberi pobedio...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.