Čiliću se zadrmao tron US Opena, posle četiri sata do osmine finala

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čiliću se zadrmao tron US Opena, posle četiri sata do osmine finala

Branilac titule US Opena Marin Čilić posle pravog maratona protiv Mihaila Kukuškina plasirao se u osminu finala 6:7(5), 7:6(1), 6:3, 6:7(3), 6:1.

Hrvatski teniser je na terenu proveo čak četiri sata i tri minuta, ali je sprečio veliko iznenađenje.

Mogao je Čilić i ranije da završi posao da nije u četvrtom setu posustao u taj-brejku, pa je furioznom igrom u petom prepustio Kukuškinu samo gem. Deveti nosilac u borbi za četvrtfinale čeka Davida Ferera ili Žeremija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Šardija.

U osmini finala gledaćemo i francuski okršaj, pošto će se sastati Žo Vilfred-Conga i Benoa Paer. Conga je u tri seta eliminisao Sergeja Stahovskog, dok je Per na isti način izbacio veterana Tomija Robreda.

US Open, peti dan:

Čilić - Kukuškin 6:7(5), 7:6(1), 6:3, 6:7(3), 6:1

Per - Robredo 7:6(3), 6:1, 6:1

Conga - Stahovski 6:3, 7:5, 6:2

Bautista-Ahut - Gofan

Šardi - Ferer

Đoković - Sepi

Raonić - Lopez

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marin Čilić, uz dosta nervoze, u osmini finala

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Sep.2015

NJUJORK - Marin Čilić je bio u krajnje nezahvalnoj poziciji u meču trećeg kola US Opena. Kazahstanac Mihail Kukuškin servirao je za 2:0 u setovima i činilo se kako je branilac titule na izlaznim vratima iz "Flushing Meadowsa"...Međutim, Čilić se pribrao, okrenuo na 2:1 u setovima pa opet spasavao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.