Čilić rutinski, dva preokreta i predaja

Izvor: B92, 15.Mar.2016, 05:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čilić rutinski, dva preokreta i predaja

Federiko Delbonis napravio je iznenađenje trećeg kola eliminisavši Endija Marija, ali je u Indijan Velsu viđeno još nekoliko zanimljivih mečeva.

Od pet završenih duela, dva su rešena preokretima, uz predaju Bernarda Tomića.

Kanađanin Miloš Raonić imao je najlakši posao u ponedeljak jer mu je pri vođstvu 6:2, 3:0 Australijanac predao meč zbog povrede.

Prvi od dva preokreta ostvario je David Gofan koji je dobio Gvida Pelju sa 4:6, 6:3, 6:2, a isto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je učinio i Rišar Gaske. Francuz je veoma ubedljivo izgubio prvi set, ali je uspeo da se vrati i ekspresno stigne do trijumfa – 2:6, 6:2, 6:1.

Marin Čilić rutinski je slavio protiv Leonarda Majera sa 6:4, 6:3 i upravo će on biti protivnik Gaskeu u četvrtoj rundi.

Indijan Vels, treće kolo:

Federiko Delbonis – Endi Mari 6:4, 4:6, 7:6 (7-3)

Bernard Tomić – Miloš Raonić 2:6, 0:3 predaja Tomića

David Gofan – Gvido Pelja 4:6, 6:3, 6:2

Rišar Gaske – Aleksandr Dolgpolov 2:6, 6:2, 6:1

Leonardo Majer – Marin Čilić 4:6, 3:6

Tomaš Berdih – Borna Ćorić

Gael Monfis – Albert Ramos

Andrej Kuznjecov – Stan Vavrinka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čilić rutinski, Marej eliminisan

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2016

Federiko Delbonis napravio je iznenađenje trećeg kola eliminisavši Endija Marija, ali je u Indijan Velsu viđeno još nekoliko zanimljivih mečeva...Od pet završenih duela, dva su riješena preokretima, uz predaju Bernarda Tomića...Kanađanin Miloš Raonić imao je najlakši posao u ponedeljak jer...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.