Čileanac Fernandes u Viljarealu

Izvor: B92, 19.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čileanac Fernandes u Viljarealu



Čileanac Matijas Fernandes novo je pojačanje španskog Viljareala.

Vezni igrač ekipe Kolo Kolo iz Santjaga doći će na El Madrigal u januaru, kada počne prelazni rok.

Do tada, završiće se sezona u čileanskom šampionatu, kao i Kupu Sudamerikana, u kojem ove sezone nastupa Zvezdin protivnik iz Tokija 1991. godine (očekuje ih duel sa argentinskom Himnasijom u četvrtfinalu).

Fernandes, koji ima 20 godina, rođen je u Argentini, ali ima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čileansko državljanstvo i igra za reprezentaciju te zemlje.

Za njega je tokom leta bio zainteresovan i madridski Real. Viljareal je još tada pokušavao da ga dovede - zbog teške povrede Robera Piresa, koji je došao iz Arsenala, ali zbog povrede kolena neće igrati u 2006 - ali nije uspeo u toj nameri.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.