Čikago se konačno budi, novi gol Kataija (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2018, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čikago se konačno budi, novi gol Kataija (video)

Večerašnji meč je idealna prilika da se upiše prva pobeda posle dva meseca.

Ekipa Veljka Paunovića je tokom leta ušla u katastrofalnu seriju, koja ju je dovela do dna tabele Istočne konferencije MLS lige.

Najava izlaska iz krize bio je remi sa Kolumbusom (1:1), a večeras je Čikago dočekao ekipu Orlanda koja takođe loše igra ove sezone, u ''derbiju začelja'' Istočne konferencije.

Nemanja Nikolić je već u trećem minutu doveo Čikago u vođstvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a prednost je duplirao Aleksandar Katai u 28, posle velike greške golmana gostiju Bendika.

Ovo je Kataijev 10. gol u sezoni, možete ga videti u prilogu.

U drugom poluvremenu još dva gola Paunovićeve ekipe, za ubedljivih 4:0. De Leuv je u 59. minutu postigao treći, a tačku je stavio Nemanja Nikolić svojim drugim pogotkom u 70. minutu utakmice.

-

🦁 The Lion wins it

➡️ @DjoMihailovic picks his pass

💪 Katai makes 'em pay#CHIvORL #cf97 pic.twitter.com/VXtWsWXXWR

— Chicago Fire (@ChicagoFire) September 16, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.