Čik prođi ako možeš! Italijanski armirani beton od odbrane (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2016, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čik prođi ako možeš! Italijanski armirani beton od odbrane (VIDEO)

Rečju - pokretni zid

Italija samo treba da postigne gol. Posle toga ne mora da brine. Naglasio je selektor Belgije Mark Vilmots fantastičan "Juventusov blok" u odbrani i na golu, ali je pored toga potrebno reći da u odbrani učestvuju svi. 

Kada to rade Italijani to nije mučenje i trčanje za protivnikom - već umetnost. Doveli su to do savršenstva, plešu po terenu i začepljuju svaku rupu. Lopta jednostavno nema gde da prođe.

Nije ni čudo što >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je na kraju meča stajala nula na kontu Belgije. Ovo zaista deluje sjajno.

Lopta može samo u nazad.

Italy's COMPACTNESS and DISCIPLINE when defending. Great teamwork. Conte got it spot on tonight. #ITA #BEL #EURO2016 pic.twitter.com/SSumwB9hji

(FOTO: Printskrin)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.