Cifra koju je gotovo nemoguće dostići: Toti postigao 300. gol u dresu Rome! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cifra koju je gotovo nemoguće dostići: Toti postigao 300. gol u dresu Rome! (VIDEO)

Rim je čekao i dočekao veliki broj - 300! Princ Večnog grada Frančesko Toti u utakmici sa Sasuolom postigao je 300. gol u dresu Vučice, istina iz čistog ofsajda, ali za taj previd arbitara na čelu sa Davideom Masom, niko na rimskom Olimpiku nije mario.

Taj gol u 36. minutu je ujedno bio izjednačujući za Romu u utakmici četvrtog kola, ali i prvi legendarnog kapitena Rimljana u novoj sezoni.

Od ukupno 300 pogodaka u dosadašnjoj karijeri Toti je postigao 244 u Seriji A, 17 u Kupu Italije i 38 u evrokupovima.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Totijev gol za jubilej (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2015

Frančesko Toti je postigao izjednačujući gol u meču sa Sasuolom za svoju Romu, čime je ušao u istoriju...Pomera granice Frančesko Toti, legendarni fudbaler Rome i italijanske Serije A...Ovaj 38-ogodišnji fudbaler je danas predvodio kao kapiten ekipu Rome u duelu sa Sasuolom, a postigao je prvi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.