Cicipas i Rud zakazali duel, Zverev u polufinalu protiv Tompsona

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 09:39

Cicipas i Rud zakazali duel, Zverev u polufinalu protiv Tompsona

Kasper Rud i Stefanos Cicipas zakazali su duel u polufinala turnira u Los Kabosu.

Norvežanin je u četvrtfinalu bio bolji od Nuna Boržeša, 6:3, 6:2, dok je Cicipas savladao Amerikanca Aleksandra Kovačevića, 7:6 (1), 6:3.

Za Cicipasa ovaj turnir ima velikog značaja, ukoliko uspe da se sa njega vrati sa titulom, vraćtiće se u među deset najboljih na svetskoj listi.

Grčkom teniseru je za pobedu nad Kovačevićem bilo dovoljno 99 minuta.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bio je to odličan meč. obojica smo igrali na visokom nivou. Moram da mu čestitam, gurao me je da igram do krajnjih granica. Srećan sam kako se sve završilo. Bilo je važno da taj-brejk započnem dobro, to mi je dalo samopouzdanja. I drugi set sam dobro kontrolisao. Odmah sam iskoristio prednost brejka i držao sam servis", rekao je posle meča teniser iz Atine.

Njegov rival Kasper Rud nije imao previše posla protiv Portugalca Boržeša, on je posao završio za samo 67 minuta.

U polufinalu je i Aleksander Zverev koji je bio veoma siguran u duelu sa Tanasijem Kokinakisom.

Teniser iz Hamburga je slavio sa 6:3, 6:4 i u meču za plasman u finale igraće sa Australijancem Džordanom Tompsonom koji je spasao tri meč lopte u 12. gemu drugog seta, pre nego što je dobio taj-brejk i načinio potpun preokret, 0:6, 7:6 (1), 7:5.

Rezultati:

Rud - Boržeš 6:3, 6:2

Tompson - Mikelsen 0:6, 7:6 (1), 7:5

Cicipas - Kovačević 7:6 (1), 6:3

Zverev - Kokinakis 6:3, 6:4

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zverev i Cicipas u polufinalu turnira u Los Kabosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024

Nemac i Grk bez većih problema...U polufinalu ATP turnira u meksičkom gradu Los Kabosu igraće Aleksander Zverev i Džordan Tompson, odnosno Stefanos Cicipas i Kasper Rud...Zverev je u dva seta savladao Australijanca Tanasisa Kokinakisa 2:0 (6:3, 6:4). Po jedan brejk u oba seta bio je dovoljan Nemcu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.