Ćićarito oduševljen: Ronaldo i Real su najveći na svetu!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2014, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćićarito oduševljen: Ronaldo i Real su najveći na svetu!

Novi fudbaler madridskog Reala Havijer Ernandez rekao je danas da je Kristijano Ronaldo najbolji igrač na svetu, bolji čak i od Argentinca Lionela Mesija.

Ronaldo je izabran za najboljeg fudbalera sveta u 2013. godini, dok je pre nekoliko dana u Monte Karlu dobio isto priznanje, ali za učinak u prošloj sezoni.

"Bez nedoumica Ronaldo je najbolji igrač planete, svako ko misli drugačije nije u pravu. Mesi je dobar fudbaler, ali je iza Portugalca. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Isto tako mislim da je Real najveći klub na svetu, neki još uvek raspravljaju o tome, ali statistika govori drugačije. Real ima 10 titula prvaka Evrope, tako da nema dileme ko je najbolji", rekao je Ernandez za meksičku nacionalnu televiziju.

On je dodao da se ne plaši jake konkurencije u napadu kraljevskog kluba, gde je neprikosnoven Karim Benzema.

"Nemam pritisak da odmah izborim mesto u startnoj postavi. Igrao sam u Junajtedu sa Van Persijem, Runijem i Berbatovim, pa znam da je to motiv više da radim. Ne ispunjava me sam dolazak u Real, želim da igram", zaključio je Ernandez.

Meksički napadač je došao u madridski tim na jednogodišnju pozajmicu iz Mančester Junajteda, a igrao je još za Čivas iz Gvadalahare.

Za nacionalni tim Meksika odigrao je 66 utakmica i postigao 36 golova.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ćićarito: Greše svi oni koji misle da Ronaldo i Real nisu najbolji na svetu!

Izvor: Press, 10.Sep.2014

Ronaldo je izabran za najboljeg fudbalera sveta u 2013. godini, dok je pre nekoliko dana u Monte Karlu dobio isto priznanje, ali za učinak u prošloj sezoni..."Bez nedoumica Ronaldo je najbolji igrač planete, svako ko misli drugačije nije u pravu. Mesi je dobar fudbaler, ali je iza Portugalca. Isto...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.