Cibona prvom pobedom zakucala Zadar za dno tabele

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cibona prvom pobedom zakucala Zadar za dno tabele

Košarkaši Cibone pobedili su Zadar na gostovanju rezultatom 82:78 na utakmici četvrtog kola ABA lige.

Cibona je upisala prvu pobedu u prvenstvu i ostavila Zadrane, koji su nedavno promenili trenera, na poslednjem mestu tabele.

Posle samo par minuta košarke bilo je +7 za goste, ali je Zadar uspeo da smanji zaostatak i da na poluvreme ode sa prenošću od četiri poena.

Domaćin je vodio tokom cele treće deonice, u četvrtu ušao sa osam poena prednosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali je Cibona uspela da se vrati.

Zadar je došao do prednosti od 75:74 na dva minuta do kraja, ali je odigrao izuzetno loše u završnici i pretrpeo četvrti poraz u sezoni, te i dalje ostao bez ijedne pobede.

Najbolji kod pobednika bio je Šejn Gibson sa 22 poena, a pratili su ga Marko Ramljak sa 11 i Filip Bundović sa deset poena.

Na drugoj strani nedovoljno je bilo čak 32 poena Brajona Alena, kojeg su sa po 12 pratili Ive Ivanov i Ivan Siriščević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.