Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2020, 10:48

Četvorica zaraženih na Velodromu, u opasnosti početak Lige 1

Osim levog beka Amavija ne znaju se imena ostalih pozitivnih na koronu

Trebalo je da bude šlager, da se sezona posle petomesečne pauze počne derbijem, ali kako sad stvari stoje uvodni duel Lige 1 između Marselja i Sent Etjena je pod velikim znakom pitanja.

Razlog je saznanje da su nalazi četvorice igrača kluba sa Velodroma pozitivni na virus korona. Od proteklog vikenda u izolaciji je levi bek Žordan Amavi, što je bio signal da se ekipa podvrgne dodatnim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << testovima. Analize su sprovedene juče, rezultati stigli jutros, pa je Olimpik saopštio da su još trojica igrača inficirana. Bez navođenja imena.

Jasno je da u takvim okolnostima postoji opasnost da još neko bude zaražen ili da se virus proširi na rivala. Čelnici Lige su na potezu, ali francuski mediji pretpostavljaju da neće rizikovati, te da će meč planiran za petak od 19 časova odložiti za neku drugu priliku.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Četvorica zaraženih na Velodromu

Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2020

Osim levog beka Amavija ne znaju se imena ostalih pozitivnih na koronu..Trebalo je da bude šlager, da se sezona posle petomesečne pauze počne derbijem, ali uvodni duel Lige 1 između Marselja i Sent Etjena je odložen...Razlog je saznanje da su nalazi četvorice igrača kluba sa Velodroma pozitivni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.