Četvorica igrača poginula u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Nov.2012, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorica igrača poginula u saobraćajnoj nesreći

Četvorica igrača južnoafričkog kluba Polokvane Siti poginula su u nedelju popodne u saobraćajnoj nesreći, preneli su lokalni mediji.
Nesreća se dogodila u severnoj pokrajini Limpopo kada se autobus sa igračima, koji su se vraćali sa utakmice, sudario sa automobilom. Četiri igrača poginula su na licu mesta, dok su u bolnicu prebačena trojica, od kojih su dvojica u kritičnom stanju.
Južnoafrička fudbalska federacija potvrdila je da su poginuli Kokeco Takalo, Robert >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Mputi, Moekeci Nthete i Silvester Mpakecane, uputivši saučešće njihovim porodicama.
Policija je saopštila da je nesreću prouzrokovao vozač autobusa, koji je navodno bio pod uticajem alkohola.
Ovo je druga tragedija za južnoafrički fudbal u poslednjih mesec dana, nakon što je pomoćni trener nacionalne reprezentacije Tomas Madigage poginuo u saobraćajnoj nesreći u istoj pokrajini u oktobru.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.