Četiri kola, četiri VAR greške!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri kola, četiri VAR greške!

Oštećen je bio i šampion Premijer lige.

Od ove sezone imamo 'video sudiju' i na terenima širom Engleske. Međutim, primena istog je u par slučajeva izgledala smešno, a nekad i nepotrebno. Dok su postojale i situacije u kojima je VAR mogao i morao da preinači odluku glavnog arbitra na terenu.

U toku internacionalne pauze je održan sastanak čelnika Premijer lige i odbora koji je zadužen za implementaciju ovog sistema. Po njihovim rečima za sada u četiri odigrana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kola pronađene su četiri greške.

Oštečen je i Siti kada nije suđen penal nad Davidom Silvom, oštećen je i Vest Hem kada nije dosuđen penal nad Alerom dok se Tilesman izvukao i nije zadobio crveni karton protiv Bornmuta, četvrta greška je priznavanje gola Šara koji je trebao biti poništen zbog ofsajda.

Zvaničnici ipak navode da su tokom prva četiri kola pogledana 227 incidenata, u šest je promenjena odluka tako da im je promaklo tih četiri koji bi taj broj preinačenih odluka povećalo na deset. Takođe je na ovom sastanku raspravljano i transfer leto klubova iz Engleske, pošto su tokom ovog uočili nedostatke pređašnje odluke da se rok ranije završi.

Premijer liga se nastavlja narednog vikenda, igraće se peto kolo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Solskjerovi problemi, koga na "lisice"?!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019, 10:44

Norvežanin ima pet povređenih prvotimaca...Posle internacionalne pauze vraća nam se klupski fudbal. U Premijer ligi se igra peto kolo, derbi kola je u subotu kada ćemo na "Old Trafordu" imati duel dva nekadašnja šampiona najbolje engleske lige. Junajted će ugostiti Lester Siti..."Lisice" do sada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.