Četiri igrača na stolu za Pogbu, da li Solskjer greši u proceni?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 09:24

Četiri igrača na stolu za Pogbu, da li Solskjer greši u proceni?

Čini se da bi mogao da profitira, ako se pogledaju dva imena, ali Ole ima druge planove...

Dan pošto je Juventus odustao od Pola Pogbe zbog toga što nemaju novca za njegovu platu, ponovo se priča o Realu. Naime, Zidan navodno traži od Pereza da kupi Francuza, iskoristi priliku i ponudi igrače u razmeni.

Pitanje je koliko je "San" kredibilan izvor, pominju se četiri igrača koja bi eventualno mogla da uđu u razmenu, kao deo trejda, Lukas Vaskez i Brahim Dijaz, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali je jasno da Junajtedu nisu potrebni.

Solskjer i dalje veruje da će Pogba koji ima još dve godine ugovora ostati, ali "San" tvrdi da je Real spreman da pošalje i Džejmsa Rodrigeza i što je najčudnije, Martina Odegarda na "Old Traford".

Teško je verovati zaista da bi se oslobodili Norvežanina koji možda ostane još sezonu na pozajmici u Sosiujedadu, ako ne ode Luka Modrić, ali svakako, čeka ga velika budućnost u Madridu.

Pogba je počeo da trenira, biće spreman za nastavak sezone, a Solskjer želi da ga upari sa Brunom Fernandešom. Vlasnici, Glejzeri imaju poverenja u menadžera, Ole veruje da ne može da nađe pravu zamenu za Pogbu, Griliš i Medison su preskupi. Norvežanin instistira i dalje na Džejdonu Sanču, Džad Belingem je pred vratima kluba, a ostaje da se vidi sudbina Igala koji ima neverovatnu ponudu da produži ugovor sa Kinezima, Junajted i dalje gleda ka Lionu i dogovoru oko Dembelea koji bi mogao da košta oko 60 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.