Češka liga - Novitet na Areni Sport

Izvor: TV Arena Sport, 23.Jul.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Češka liga - Novitet na Areni Sport

Utakmice fudbalskog šampionata Češke od ove sezone moći ćete da gledate na kanalima Arene Sport, a na njegovom otvaranju branilac titule, Viktorija iz Plzenja, će dočekati Slaviju iz Praga.

Viktorija je krajem maja proslavila treći naslov prvaka, pošto je bila najbolja i 2011. i 2013. godine. Glavni rivali u borbi za novi trofej biće joj praška Sparta i Jablonec, uz standardno nepredvidivu Mladu Boleslav.

Novi članovi elite su Sigma iz Olomuca, koja je poznata >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << po najboljoj omladinskoj akademiji u zemlji, i Zlin, koji se vratio u društvo najboljih posle šest godina.

Arena Sport će u naredne tri sezone prenositi do dve utakmice svakog kola šampionata, a prva, između Viktorije i Slavije, na programu je u petak 24. jula od 17 časova i 30 minuta na Areni Sport 1.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Nemate Arena Sport kanale?

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.