Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2020, 21:38

Česi raspucani dočekuju nastavak prvenstva, Bohemijans najubedljiviji

Češki klubovi krenuli sa prijateljskim mečevima kako bi se pripremili za preostali deo sezone

Fudbal nam se polako vraća! Dočekasmo i to konačno. Međutim, posle dvomesečne pauze, potrebno je odraditi po koju probnu utakmicu, kako bi timovi videli gde se nalaze posle dugog, neočekivanog odmora, ako se karantin uopšte tako i može nazvati.

Svesni su toga i u Češkoj, gde se prvenstvo nastavlja naredne nedelje, preciznije 23. maja, zbog čega su zakazali prijateljske >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mečeve kako bi uvideli u kakvoj formi njihovi timovi dočekuju nastavak sezone.

Posebno raspucan je bio Bohemijans 05 koji je danas slavio u dva navrata protiv drugoligaša Jihlave, prvo sa 4:1 (2:1), a potom i sa 3:0 (1:0).

Efikasno je bilo i na utakmici između Karvine i Ostrave koja je završena rezultatom 2:2 (2:1), dok su Pardubice, lider drugog ranga, takođe remizirale sa još jednim drugoligašem, ekipom Hrudima – 1:1 (1:0).

Vlasim je na papiru imao nešto lakši zadatak od ostalih timova, s obzirom da se sastao sa timom trećeg ranga češkog fudbala, ekipom Mas Taborska. Ipak, dobro se namučio, jer je do trijumfa stigao posle preokreta – 3:1 (1:1).

PRIJATELJSKE UTAKMICE

Petak

Pardubice – Hrudim 1:1 (0:1)

Bohemijans 05 – Visočina Jihlava 4:1 (2:1)

Karvina – Ostrava 2:2 (2:1)

Vlasim – Mas Taborsko 3:1 (1:1)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.