Červar nije više trener Zagreba

Izvor: B92, 17.Feb.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Červar nije više trener Zagreba

Dva dana posle poraza od Šemberija na domaćem terenu, trener rukometaša Kroacije osiguranja Lino Červar podneo je ostavku na tu funkciju.

Zagrepčane će do kraja sezone voditi Senjanin Maglajlija i Mirko Bašić, a prvi izazov očekuje ih već u subotu kada gostuju Celju u Ligi šampiona. Rukometaši hrvatske ekipe imali su i sedam golova prednosti protiv francuskog Šemberija, ali su ispustili vođsvto i izgubili rezultatom 32:30.

’’Šef >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stručnog štaba Lino Červar istakao je u poslednje vreme svoje zdravstvene probleme i zbog neočekivanog poraza protiv ekipe Šemberija iz zdravstvenih, moralnih i principijelnih razloga podnosi ostavku’’, piše u saopšetnju kluba iz Zagreba.

Osim Červara, posledice subotnjeg poraza osetiće i igrači, kojima će biti oduzeta jedna mesečna plata kao kazna. Ukoliko se plasiraju u četvrtfinale Lige šampiona, odluka se neće primeniti. Petorica ili šestorica igrača naći će se na transfer listi do 10. marta i moći će da traže novi klub odmah ili po završetku sezone.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.