Cerovina produžio ugovor sa Megom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2021, 15:50

Cerovina produžio ugovor sa Megom

Košarkaš Mege Luka Cerovina produžio je saradnju sa klubom.

Kako je saopšteno na sajtu kluba, Mega nastavlja sa formiranjem tima za sledeću sezonu, a korak u tom smeru je i produžavanje ugovora sa talentovanim bekom koji je u klubu od 2016. godine.

"Hvala Megi na ukazanom poverenju, ne samo sada, već i za sve prethodne godine koje sam u klubu. Imali smo sjajnu sezonu iza nas, a ja ću dati sve od sebe na treninzima i na utakmicama da se i u narednoj zajedno radujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << novim uspesima", izjavio je Cerovina posle potpisivanja ugovora.

Cerovina je rođen 8. aprila 2000. godine u Kragujevcu, visok je 200 centimetara i igra na pozicijama dva i tri.

U redove Mege je došao 2016. godine, a u međuvremenu je nastupao za kadetsku i juniorsku selekciju kluba.

Posle debija za prvi tim u Superligi u sezoni 2017/18, u narednoj sezoni je nastupao na dvojnu licencu za OKK Beograd, a u prethodne dve sezone se ustalio u prvom timu.

Ove sezone u ABA ligi je u proseku beležio 4.8 poena i tri skoka, dok je u Superligi u proseku imao 6.1 poen, uz najbolju utakmicu u majstorici polufinala kada je protiv Partizana postigao 14 poena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.