Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2020, 00:51

Čerčesov: Odlazak? To nije pitanje za mene

"Srbi su bili svežiji, bolji, spremniji, zasluženo su pobedili. Naš nivo kretanja nije bio onaj na koji smo navikli i samim tim smo pokazali slabiju partiju", kaže selektor Rusije

Pretrpela je Rusija u Beogradu jedan od najtežih poraza poslednjih godina i to od unapred otpisane Srbije.

Samim tim Zbornaja se nije plasirala u Ligu nacija A, što je dovoljno za ruske novinare da pitaju Čerčesova da li će posle tog neuspeha ostati selektor.

"To nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pitanje za mene", uzvratio je strateg Rusije.

Njegova je ocena da je Srbija iskoristila večeras slabo izdanje ruskog tima.

"Srbi su bili svežiji, bolji, spremniji, zasluženo su pobedili. Naš nivo kretanja nije bio onaj na koji smo navikli i samim tim smo pokazali slabiju partiju".

Čerčesov je dobio pitanje da prokomentariše, posle ovakve utakmice, činjenicu da Srbija neće igrati na EP.

"Ne mogu da kažem iz kojeg tačno razloga Srbija neće igrati na EP, iz nekog razloga nije uspela da se plasira. Sve ovo što se dešava u svetu u poslednje vreme, ova pandemija, sve nas je omelo. Srbija je uvek bila dobra, imala dobre igrače, ali zašto nije uspela, ne znam, nije do nas", istakao je Čerčesov.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.