Ceo Old Traford rekao šta misli o kapitenu: Jedan je Nemanja Vidić!

Izvor: Blic, 09.Feb.2014, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo Old Traford rekao šta misli o kapitenu: Jedan je Nemanja Vidić!

Dešavanja u Mančester junajtedu u prošloj nedelji bila su u senci dileme o statusu kapitena i štopera Nemanje Vidića. Na kraju je doneta odluka da se ne produžava ugovor sa njim, a ceo Old Traford je pred meč sa Fulamom rekao šta misli o tome.

Uzdrmani Junajted u 25. kolu Premijer lige dočekao je Fulam od 17 časova, a u startnoj postavio našao se i Nemanja Vidić, kom je ova polusezona poslednja na Old Trafordu.

Takav epilog pregovora rukovodilaca kluba sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << srpskim štoperom teško je pao navijačima, koji su nekoliko minuta pre početka meča skandirali Vidiću, što se nastavilo i posle prvog sudijskog zvižduka.

"Nemanja Vidić, on dolazi iz Srbije..." prolamalo se Old Trafordom, u čast fudbalera koji je postao stub odbrane od 2006. godine, otkad je sa Junajtedom osvojio 15 trofeja.

U avgustu 2010. godine potpisao je produžetak ugovora na još četiri sezone i imenovan je za kapitena, a ostaće upamćeno i da je nosio i traku na 1.000 meču Rajana Gigsa u karijeri.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ceo Old Traford rekao šta misli o kapitenu: Jedan je Nemanja Vidić!

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Dešavanja u Mančester junajtedu u prošloj nedelji bila su u senci dileme o statusu kapitena i štopera Nemanje Vidića. Na kraju je doneta odluka da se ne produžava ugovor sa njim, a ceo Old Traford je pred meč sa Fulamom rekao šta misli o tome.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.