Centarski deficit

Izvor: Glas javnosti, 08.Okt.2009, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centarski deficit

Generalni menadžer Crvene zvezde Milan Opačić kaže da su za upražnjeno mesto centra i dalje u užem krugu Australijanac Nejton Džavaji, Amerikanac Pol Dejvis i nama dobro poznati Kimani Frend, bivši košarkaš FMP. On je istakao da će u naredna dva dana slika biti mnogo jasnija oko angažovanja igrača na poziciji pet.

- Pregovore usporava i vremenska razlika, pošto su Džavaji i Dejvis u kampovima Dalasa i Vašingtona. U slučaju dogovora mogli bi ranije da napuste SAD, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Frend slobodan igrač. Očekujem da ćemo za dan ili dva imati rešenje za pojačanje na centarskoj poziciji - kazao je Opačić.

Trener Zvezde Aco Petrović ističe da nijednog od njih trojice nije gledao i da zbog toga ne želi da kiksne u izboru igrača na poziciji pet.

- Tim smo skoro kompletirali, ali fali nam centar, kome još ne znam ime. Nijednog od onih koje mi preporučuju skauti nisam gledao i zbog toga ne želim da pogrešim. Uostalom, limitirani smo i budžetom. Pa šta da vam kažem kad Zagreb i Cedevita imaju četiri i malo više miliona evra za sezonu. Imaju više i od Partizana i Cibone zajedno, a naravno i od Zvezde

Iskusni stručnjak je rekao da im je pred prvo kolo NLB lige protiv Budućnosti u Podgorici neophodan centar, ali da to neće uraditi po svaku cenu.

- Centar nam je neophodan, da ne bismo došli u situaciju da, kao u utakmici s Lukoilom, ostanemo samo sa Stevićem kada Štimac i Kikanović izađu s pet faulova. Međutim, bolje je malo sačekati nego doneti pogrešnu odluku - zaključio je Petrović.  

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.