Cene od kojih boli glava

Izvor: MVP.rs, 13.Apr.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cene od kojih boli glava

Za oproštaj Kobija Brajanta dve prosečne plate u Srbiji.

Otići na utakmicu Los Anđeles Lejkersa u "Stejpls Centru" je stvar prestiža i svakako nije nešto što prosečan Amerikanac može sebi često da priušti. I pored toga što su zabeležili samo 16 pobeda u tekućoj sezoni Lejkersi su samom vrhu kada su cene karata NBA timova u pitanju, a jedan od razloga je i činjenica da Kobi Brajant igra svoju poslednju sezonu.

Cene po kojima se preprodaju karte za >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << utakmice u "Stejpls Centru" u tekućoj sezoni dostigle su gotovo neverovatan prosek od 317 dolara (oko 34.000 dinara) po meču! A, za oproštaj Kobija Brajanta od aktivnog igranja košarke ta brojka je skočila sedam puta i trenutno je prosek preprodaje karata za duel sa Jutom, koji se igra naredne noći, 2.110 dolara! Najjeftinija karta za ovu utakmicu je koštala 850 dolara, dok su najskuplje plaćene ulaznice dostigle cenu od 27.500 dolara.

Duel Los Anđeles Lejkersa i Jute na programu je naredne noći od četiri sata i 30 minuta, a direktan prenos možete da gledate na "Sportklubu 1".

(foto: USA Today Sports)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.