Čempionšip - Kakav derbi Birmingema, El Gaziju je malo nedostajalo da bude junak (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čempionšip - Kakav derbi Birmingema, El Gaziju je malo nedostajalo da bude junak (video)

Igrač Vile postigao fantastičan gol.

Večeras su se sastali VBA i Aston Vila, a na kraju nismo dobili pobednika u jednom od najvećih derbija ostrva. Rezultat je bio 2:2 (1:1).

Očekivao se atraktivan meč, jer ova dva tima jednostavno ne znaju drugačije, makar kada je ova sezona u pitanju. Oba tima igraju na gol više, a tako je bilo i večeras.

Igrači su davali svoj maksimum kako bi Birmingem bio u njihovim bojama, makar neko vreme. Gosti su prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zadali udarac, strelac je bio El Gazi, a igrao se 12. minut. Domaćin je odmah uzvratio preko Gejla, pa se na odmor otišlo sa rezultatom 1:1. Vila je zaista bila bolji rival u drugom poluvremenu, a krilni napadač koji je na pozajmici iz Lila je odigrao fantastičan meč i malo je nedostajalo da njegov udarac iz 59. minuta bude odlučujuči. El Gazi je postigao zaista sjajan gol, a taj momenat možete pogledati OVDE.

Vila je uspostavila dominaciju, a El Gazi je imao još nekoliko vrlo dobrih prilika da postigne het-trik. Ipak, domaćinu je bilo potrebno samo nekoliko dobrih minuta kako bi stigli do izjednačenja. Vila kao da je čekala kraj meča, a VBA je to iskoristio i pritisnuo protivnika. Rodrigez je u 91. minutu pomogao svom timu da ostane neporažen, ali izgleda da je ovo bio neregularan gol. Ovu situaciju možete pogledati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.