Čelsiju se drma vrh, Ivanovićev gol nedovoljan za pobedu

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsiju se drma vrh, Ivanovićev gol nedovoljan za pobedu

Čelsi bi mogao da provede na čelu Premijer lige samo četiri dana, pošto je u 26. kolu remizirao 1:1 sa Vest Bromvič Albionom u gostima, iako je imao prednost tri minuta pre kraja. Sautempton je savladao Hal na njegovom terenu (1:0), dok je Vest Hem bio bolji od Noriča sa 2:0.

"Plavci" su se okliznuli u Birmingemu odakle su mogli da odnesu ceo plen, jer su poveli pred sam odlazak na pauzu. Iako je sudija produžio prvo poluvreme za dva minuta, igrao se 48. kada je Vilijan izveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << korner sa desne strane, David Luiz petom prosledio loptu na drugu stativu do zaboravljenog Baneta Ivanovića, kome nije bilo teško da zatrese mrežu.

Činilo se da će srpski defanzivac, koji je odigrao ceo meč na svom mestu desnog beka, biti junak kao i protiv Mančester sitija, ali je tri minuta pre kraja Viktor Aničebe sačuvao bod Vest Bromu.

Vezni red Čelsija postao je nezamisliv bez Nemanje Matića, koji je odigrao celu utakmicu poput Ivanovića, ali i dobio žuti karton, a on i njegovi saigrači nisu uspeli da potvrde pobedu nad Njukaslom, jer Arsenal ima priliku da se pobedom u derbiju nad Mančester junajtedom vrati na vrh.

Premijer liga, 26. kolo:

Utorak:

Kardif - Aston Vila 0:0

Hal - Sautempton 0:1 (0:0)

(Fonte 69)

Vest Hem - Norič 2:0 (0:0)

(Kolins 84, Dijame 90+5)

VBA - Čelsi 0:1 (0:1)

(Aničebe 87 - Ivanović 45+3)

Sreda:

Arsenal - Mančester junajted

Stouk - Svonsi

Everton - Kristal Palas

Mančester siti - Sanderlend

Njukasl - Totenhem

Fulam - Liverpul

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čelsiju se drma vrh, Ivanovićev gol nedovoljan za pobedu

Izvor: Dzungla.org, 12.Feb.2014

Čelsi bi mogao da provede na čelu Premijer lige samo četiri dana, pošto je u 26. kolu remizirao 1:1 sa Vest Bromvič Albionom u gostima, iako je imao prednost tri minuta pre kraja. Sautempton je savladao Hal na njegovom terenu (1:0), dok je Vest Hem bio bolji od Noriča sa 2:0.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.