Čelsiju poslata jasna poruka - 90 miliona ili ništa od posla!

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2020, 18:41

Čelsiju poslata jasna poruka - 90 miliona ili ništa od posla!

Hoće li "plavci" ponovo zavući ruku u džep?

Čelsijeva naredna meta jeste Kai Haverc, ali sudeći prema rečima direktora Bajera Rudija Felera to neće biti nimalo lak zadatak.

"Neće biti lako zadržati ga, ali klubovi neće dobiti 'kovid' popust. Znamo za interesovanje nekoliko klubova, naročito Čelsija, ali što se nas tiče stvar je prosta - dok je pod ugovorom otići će pod našim uslovima", jasan je Feler.

To znači da će "farmaceuti" prodati svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kapitena ovog leta jedino ukoliko neko ponudi 95.000.000 evra.

Čelsi je već doveo Hakima Zijeha i Tima Vernera, navijači željno iščekuju i sjajnog vezistu koji je ove sezone postigao 17 golova i upisao devet asistencija na 44 nastupa.

Frenk Lampard razmišlja i o prodaji nekog od standardnih prvotimaca, u tom kontekstu se najčešće spominje Žoržinjo, pa novac definitivno ne bi predstavljao problem posle ukidanja zabrane dovođenja igrača.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Konte "dovodi" Čelsiju treću bombu, do kraja šest pojačanja i Lampsov juriš na titulu!

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 10:50

Čelsi bi mogao sutra uveče da ozvaniči treći transfer, a stići će ukupno šest igrača....Čelsi čeka sutra novo pojačanje, kako je potvrđeno, čim Leverkuzen ispadne, a to bi se moglo desiti sutra uveče protiv Intera, biće objavljeno da Kai Haverc stiže u London...On će biti treća kupovina...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.