Čelsijeva deca su vojnici Gordog albiona

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2017, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsijeva deca su vojnici 'Gordog albiona'

Čak četvorica fudbalera koji su prošli akademiju 'Plavaca' su večeras nastupila protiv Nemačke na engleskom hramu fudbala.

Tokom večeri smo preneli da se istakao Ruben Loftus-Čik, momak koga je Čelsi ove sezone poslao na kaljenje u Kristal Palas.

On je večeras debitovao u dresu reprezentacije Engleske na 'Vembliju' na prijateljskoj utakmici protiv aktuelnog svetskog šampiona Nemačke, koja je završena najnepopulernijim rezultatom, kao i Temi Ejbraham, njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "klasić" iz akademije Čelsija, koji se ove sezone kali u Svonsiju.

Njih dvocjica su bili starteri, a u finišu utakmice su zaigrala jš dvojica iskusnijih fudbalera, koji su prošli omladinski pogon 'Plavaca' iz zapadnog Londona.

To su levi bek Sautemptona Rajan Bertrand i vezista Barnlija Džek Kork.

Four Chelsea academy players making it onto the pitch for England tonight - Abraham, Loftus-Cheek, Bertrand and now Cork.

— Garry Hayes (@garryhayes) November 10, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kako je Džesi Lingard promašio pobedu protiv "Pancera" (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2017

Imao je mladi fudbaler Mančester Juanjteda kolosalnu priliku u sudijskoj nadoknadi...Bio je svež, ušao je u igru sa klupe u 86. mintu umesto Džejmija Vardija, ukazala mu se šansa da sruši vladara planete i mrskog rivala na engleskom 'Hramu fudbala', ali je nije iskoristio...Pogledajte šta je promašio....Opširnije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.