Čelsi već može da slavi titulu u Premijer ligi, ako je suditi po ovoj tradiciji!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2015, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi već može da slavi titulu u Premijer ligi, ako je suditi po ovoj tradiciji!

Iako su porazom započeli 2015. godinu, Žoze Murinjo i njegovi fudbaleri ne moraju da brinu za konačan ishod prvenstva

Žestoka borba vodiće se za titulu u Premijer ligi između Čelsija i Mančester sitija, koji su trenutno izjednačeni na prvom mestu tabele.

Ipak, iako su dva tima poravnata, a odigrano je tek nešto više od polovine utakmica ove sezone, ako je suditi po tradiciju koja prati trenera londonskih plavaca Žozea Murinja, na Stanford Bridžu već mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da počnu sa slavljem.

Foto: AP/Tanjug

Portugalac nikada u svojoj karijeri nije izgubio šampionsku trku kada je prvog dana nove godine tim koji je predvodio sa klupe bio lider na tabeli.

Takva situacija se do sada desila sedam puta i svih sedam Murinjo se radovao – dva puta sa Portom, Čelsijem i Interom, jednom sa Realom iz Madrida.

Foto : AP/Tanjug

Čelsi je u 2015. godinu ušao sa prednošću od tri boda u odsnosu na Siti, čime je “uslov za titulu ispunjen”, ali je istu isupsio nakon poraza od Totenhema i pobede “građana” nad Sanderlendom.

Interesantno je da dva tima imaju i identičnu gol razliku 44:19, a u međusobnim skorom je bilo 1:1.

U svakom slučaju očekuje nas fenomenalan drugi deo sezone u Premijer ligi, a videćemo da li će Specijalni nastaviti tradiciju.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.