Čelsi strpljiv sa engleskim duom

Izvor: B92, 17.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi strpljiv sa engleskim duom



Član uprave Čelsija Brus Bak izjavio je da će londonski klub imati puno strpljenja tokom pregovora sa ključnim igračima Džonom Terijem i Frenkom Lampardom. Oba igrača imaju još dve godine ugovora sa londonskim klubom.

"Nadam se da ćemo uspeti da postignemo pozitivan ishod pregovora sa obojicom, ali ne vidim to kao nešto čime treba da se opterećujemo svaki dan. Ne vidim zašto bismo toliko žurili, kad taj posao treba obaviti temeljno I kako treba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ”, naveo je Bak.

Mnogi mediji su tvrdili da će Lampard ovog leta pojačati redove Barselone, ali Bak tvrdi da nije zabrinut, kao i da ne veruje da će Teri ili on napustiti klub.

"Kada vam ostaju još dve godine ugovora, želite da razmislite o produženju ugovora sa igračima, naročito kada vam je stalo da ih zadržite. Naravno, ne mislim da moramo da žurimo, ipak je to još dosta vremena. Želimo da obojica ostanu sa nama, ali ne vidim potrebu za postavljanjem rokova”, dodao je Bak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.