Čelsi sprema revanš Njukaslu

Izvor: Blic, 10.Jan.2015, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi sprema revanš Njukaslu

Njukasl je tim koji je prvi savladao Čelsi ove sezone. A sada se sastaju na Čelsijevom terenu, i to u subotu od 16 sati uz direktan prenos na prvom programu Sport kluba.

Žoze Murinjo verovatno od kraja te utakmice sprema revanš, ali naspram sebe neće imati isti Njukasl. Otišao je menadžer Alan Pardju u Kristal Palas, a neće biti ni igrača koji su otišli na Afrički kup nacija kao što su Čeik Tiote i Papis Sise.

Na prethodnih pet mečeva, "svrake" imaju tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poraza, jedan remi i jednu pobedu, što ih je i dovelo do jedne sasvim prosečne, 10. pozicije na tabeli.

Osim pomenutih Afrikanaca, povređeni su i Stiven Tejlor, Siem De Jong i Sami Ameobi, pa je jasno da će stručni štab Njukasla jedva skrpiti tim, što nije baš nešto što želite pred meč sa Čelsijem. A u Čelsiju, uz sve dobre rezultate, nemaju ama baš nikakvih problema sa povredama.

Na prethodnih pet mečeva, "plavci" imaju tri pobede, jedan remi i jedan poraz. Ali, taj poraz je baš boleo, 5:3 protiv Totenhema će se dugo pamtiti.

U kolu nakon ovog, Čelsi će igrati protiv Svonsija u gostima, dok će Njukasl dočekati Sautempton.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.