Čelsi sprema novu “bombu” - hoće Fabregasa!

Izvor: Blic, 08.Feb.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi sprema novu “bombu” - hoće Fabregasa!

Uprava Čelsija nije završila sa udarima na fudbalsko tržište pa posle dovođenja Fernanda Toresa namerava da angažuje Seska Fabregasa, prenose britanski mediji.

Roman Abramovič nikako nije zadovoljan drastičnim padom forme "plavaca” pa je rešio da ne dozvoli da se to ponovi naredne sezone. Zbog toga je spreman da za kapitena Arsenala izdvoji 50 miliona funti i tako pomrsi račune Barseloni koja već mesecima muči Arsena Vengera obigravanjem oko njegovog najboljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igrača.

Francuz sigurno neće mirno reagovati na ove vesti, koje je inače i sam posredno najavio. Venger je nedavno rekao da Čelsi ne interesuju pravila finansijskog fer pleja i ocenio da je Toresov transfer samo uvod u novu seriju neverovatnih kupovina u režiji ruskog milijardera.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi dreši kesu - posle Toresa, hoće i Seska

Izvor: Mondo, 08.Feb.2011

Roman Abramovič je potrošio 50 miliona funti na Fernanda Toresa. Hoće da da još 50 za Seska Fabregasa!

Nastavak na Mondo...

ČELSI HOĆE I FABREGASA

Izvor: Kurir, 09.Feb.2011, 09:32

Gazda Čelsija Roman Abramovič posle kupovine Fernanda Toresa, ima nameru da na Stamford Bridž dovede i kapitena Arsenala Seska Fabregasa za koga je spreman da izdvoji 50 miliona funti. Poznato je odranije da je Španac letos trebalo da pređe u Barselonu, ali do transfera ipak nije došlo jer klub...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.