Čelsi slavio u trileru, blistao omladinac Plavaca! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi slavio u trileru, blistao omladinac "Plavaca"! (video)

Na utakmici sa Redingom viđeno čak sedam golova.

Lampard je nastavio pobednički niz, posle Barselone savladan i Riding sa 4:3. Odlična utakmica Mejsona Maunta koji je u tri minuta postigao dva gola.

Tim iz Čempionšipa je prvi postigao gol, već u trinaestom minutu utakmice Kabaljero je kapitulirao. Precizan je bio Džoš Baret.

Devet minuta kasnije sjajni gol za izjednačenje postiže Ros Barkli. Engleski reprezentativac je odlično izveo slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << udarac za prvi gol svog tima na utakmici.

Tri minuta pre kraja prvog dela igre Kenedi dovodi Čelsi u vođstvo, Brazilac preokreće rezultat u 42. minutu.

Drugo poluvreme je obeležilo dosta promena od kojih se najbolje snašao Mejson Maunt. Dvadesetogodišnji vezni igrač je za tri minuta postigao dva gola. Prvo je u 57. minutu iskoristio grešku defanzivca Redinga da bi sa nekih jedanaest metara ponovo vratio vođstvo svog tima.

Zatim samo tri minuta kasnije još veći gaf odbrane tima iz Čempionšipa, Maunt postiže verovatno jedan od lakših golova u karijeri.

Sem Baldok postiže treći gol za Reding u 71. minutu, ali njegov tim nije uspeo da još jednom stigne do izjednačenja.

Čelsi pred početak Premijer lige čekaju još dve utakmice, prvo sa RB Salcburgom a onda i sa Borusijom Menhengladbah.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.