Izvor: RTS, 07.Apr.2021, 23:06

Čelsi sa Tuhelom bez greške u Ligi šampiona, nazire se polufinale

Fudbaleri Čelsija savladali su Porto u gostima sa 2:0 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.
Čelsi je igrao treći meč u Ligi šampiona pod dirigentskom palicom Tomasa Tuhela - ostvario je treču pobedu, treću bez primljenog gola. 

Posle meča u Sevilji, gde je Porto bio domaćin, Čelsi se približio polufinalu elitnog takmičenja. 
Mejson Maunt je doneo Čelsiju prednost u 32. minutu meča, kada je predivno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << primio loptu od Žoržinja, izbacio okretom čuvara, a onda preciznim udarcem zatresao mrežu.
Pobedu je potvrdio Ben Čilvel u 85. minutu, kada je ukrao loptu, obišao golmana i smestio loptu u gol.
U drugom današnjem meču, PSŽ je u Minhenu savladao Bajern sa 3:2. 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Čelsi kao u šampionskoj godini: Pogađali Englezi

Izvor: MozzartSport.com, 07.Apr.2021

Maunt i Čilvel kao Lampard i Teri..Lepu prednost stekao je Čelsi pred revanš četvrtfinala Lige šampiona sa Portom. Utakmicu u kojoj će biti formalni domaćin - pošto se zbog korone obe igraju na neutralnom terenu u Sevilji - londonski Plavci dočekuju s dva gola prednosti...Pobedu 2:0 obezbedili...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.