Čelsi rešio problem napadača, važno je biti Britanac!

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi rešio problem napadača, važno je biti Britanac!

Prvi transfer na vidiku, klub bi mogao da dođe u problem, pa će igrači ponikli u klubovima iz Engleske imati prioritet...

Sve je izvesnije da će novi vođa napada Čelsija biti Britanac, i to Kalum Vilson iz "Bornmauta". Naime, iako Edi Houv nije baš oduševljen da pusti vodećeg strelca koji je debitovao za reprezentaciju, ponuda od oko 35 miliona evra će teško biti odbijena, jer sam igrač svim silama želi u Čelsi.

To bi trebalo da znači da će "Plavci" probati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se oslobode Morate, a mete su još Hisaj iz Napolija i par mlađih britanskih igrača.

Čelsi mora da ostane na kvoti od osam fudbalera koji se računaju kao "homegrown" fudbaleri, odnosno ponikli na ostrvu, ali ako ode Loftus-Čik na pozajmicu baš u Bornmaut, a klub napuste Kejhil koji je blizu Čelsija, Fabrega, Drinkvoter, Kristensen Mozes i veteran golman Rob Grin, klub bi mogao da ima veliki problem.

Jasno, neće svi ovi igrači otići na zimu, ali bi najmanje dvojica ili trojica mogla da napuste "Stamford Bridž". Ako dođe Kalum Vilson to olakšava problem, ali biće potreban još jedan ili dva igrača koja su ponikla u Engleskoj.

Priča se da će Sari sa pozajmice vratiti Tomorija koji je impresionirao na pozajmici u Derbiju, možda golmana Bredlija Kolinsa kojoi je u Bartonu do početka januara, a sigurno da će još neko od neverovatnih 39 fudbalera koji igraju na pozajmicama, a pod ugovor su sa Čelsijem dobiti šansu.

Na leto zbog pravila UEFA, Čelsi mora da se oslobodi igrača na pozajmicama, sa mnogima će raskinuti ugovore, a jedan od njih je i Danilo Pantić koji igra u Partizanu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.