Čelsi razneo Lids za polufinale Liga Kupa, strelac i Ivanović

Izvor: Blic, 20.Dec.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi razneo Lids za polufinale Liga Kupa, strelac i Ivanović

Fudbaleri Čelsija plasirali su se u polufinale Liga Kupa Engleske budući da su na Eland Roudu savladali Lids sa 5:1 (0:1) a jedan od pogodaka postigao je i srpski internacionalac Branislav Ivanović.

Čelsi je jako loše ušao u utakmicu koja se, kako je odmicala, više igrala po barama nego na dobrom terenu.

Kišu je bolje dočekao Lids koji je u 37. minutu preko Bekija poveo sa 1:0. Menadžer "plavaca" Rafa Benitez naredio je u nastavku totalnu ofanzivu i ona je rezultirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa čak pet golova u mreži zbunjenog domaćina.

LEE1 CHE2 @SpheraChannel by SpheraChannel

Prvo je Huan Mata u 47. minutu doneo rezultatski egal, a onda je Branislav Ivanović u 64. posle kornera bio najviši u skoku za vođstvo tima iz Londona.

Provala oblaka nije smetala Viktoru Mozesu da 120 sekundi kasnije donese 1:3, a do kraja meča, u strelce su se upisali Eden Azar u 81. i Fernando Tores u 84. minutu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.