Čelsi prodaje Ivanovića, Matića i još trojicu?

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi prodaje Ivanovića, Matića i još trojicu?

Menadžer Čelsija Antonio Konte uveliko se sprema za januarski prelazni rok, a engleski mediji tvrde da bi klub iz Londona mogli da napuste oba reprezentativca Srbije Branislav Ivanović i Nemanje Matić.

Iskusni defanzivac i njegov partner iz poslednje linije Geri Kejhil su na udaru medija već neko vreme, a priče o Konteoom nepoverenju pojačale su se posle kiksa u derbiju protiv Arsenala.

S druge strane innenazuđe informacija da Italijan razmišlja da proda i Nemanju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Matića, koji pruža sasvim solidne partije.

Srpski veznja je letos bio na ledu, bar su tako mediji sa Ostrva tvrdili, ali je spekulacije o odlasku demantovao Konte istakavši da ima ogromno poverenje u Matića.

Pored Ivanovića, Matića i Kejhila na izlaznim vratima "Stamford Bridža", navodno, su još Sesk Fabregas i Oskar.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.