Čelsi preokretom protiv Lidsa do čela tabele, Žiru ponovo pogodio (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020, 23:59

Čelsi preokretom protiv Lidsa do čela tabele, Žiru ponovo pogodio (video)

"Plavci" će početak sutrašnjeg dana dočekati na čelu tabele.

Fudbaleri Čelsija drugi dan vikenda dočekuju na čelu tabele pošto su u 11. kolu Premijer lige nakon preokreta savladali Lids 3:1.

Počelo je nepovoljno po ekipu domaćin na Stamoford Bridžu kada je Patrik Bemford već u četvrtom minutu doveo goste iz Lidsa u vođstvo.

Engleski fudbaler je iskoristio sjajnu loptu u prostor Kalvina Filipsa vešto prevarivši Eduara Mendija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rano vođstvo.

Već u 10. minutu Timo Verner je propustio kolosalnu priliku za izjednačenje pogodivši prečku iz veoma izgledne pozicije nakon kornera.

Izjendačenje je usledilo u 27. minutu, a gol je postigao četvorosturuki strelac u nedavnoj pobedi nad Seviljom - Olivije Žiru.

Iskusni Francuz je sjajno iskoristio centaršut Džejmsa vešto postaviviši nogu ispred odbrane gostiju. Meč je krenuo od nule.

Usledio je nešto mirniji period igre, a monotoniju je razdrmao Kurt Zuma u 61. minutu pošto je zakucao loptu u gol nakon kornera.

Samo osam minuta kasnije Žiru je propustio da otkloni svaku dilemu po pitanju pobednika, a nedugo zatim i Verner je potvrdio da danas definitivno nema svoj dan.

Konačan rezultat postavio je rezervista Kristijan Pulišić u trećem minutu nadoknade vremena nakon sjajne akcije u kojoj su učestovali Mateo Kovačić i Verner.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi preko Lidsa do prvog mesta VIDEO

Izvor: B92, 06.Dec.2020, 00:15

Fudbaleri Čelsija su na "Stamford bridžu" pobedili Lids sa 3:1 (1:1), u 11. kolu engleske Premijer lige...Time su "plavci", makar do nedelje, zauzeli prvo mesto sa 22 boda, dok je Lids ostao sa 14 bodova na 12. mestu...Lids je prvi zadao udarac i iznenadio favorizovanog domaćina u 4. minutu...Tada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.