Čelsi poslao ponudu za još jednog štopera

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi poslao ponudu za još jednog štopera

"Plavci" baš rešeni da pojačaju zadnju liniju.

Kako prenosi "Kalčo Merkato", "Plavci" su poslali ponudu na adresu Milana za usluge Alesija Romanjolija.

Mauricio Sari je nedavno postavljen za novog trenera Čelsija, stigao je sa njim iz Napulja i vezista Žoržinjo, ali prelazni rok je tek počeo za ekipu sa "Bridža".

Poznato je da se pregovara sa Juventusom oko Danijelea Ruganija, navodno "Stara dama" traži preko 40 miliona evra za svog defanzivca, videćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da li će uspeti da se dogovore sa upravom prvaka Italije.

Dok se pregovara sa Juveom, "Plavci" očigledno pokušavaju da iskoriste i lošu finansijsku situaciju na "San Siru", pa su poslali ponudu tešku 40 miliona evra za Romanjolija.

Ipak, "Rosoneri" su odbili tu ponudu za usluge svog defanzivca, navodno su svesni da bi mogli da ostanu bez Bonućija, pa ne nameravaju da prodaju i 23-godišnjeg defanzivca.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.