Čelsi odustao od velike Sarijeve želje, okrenuo se senzaciji sa Mundijala?!

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2019, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi odustao od velike Sarijeve želje, okrenuo se senzaciji sa Mundijala?!

Neće ispuniti želju svom treneru iz jednog prostog razloga, ali bi sa ovim momkom mogli da naprave sjajan posao.

Mauricio Sari je nedavno izjavio kako je Čelsiju neophodan napadač, istakao je da postoji problem sa ofanzivcima i tako jasno stavio upravi do znanja da mu angažuju pojačanje.

Da se on pitao, klub bi svim silama krenuo po Gonzala Iguaina i to još letos, ali je iskusni "Pipita" na kraju završio u Milanu na pozajmici sa pravom otkupa.

Ne proslavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se Argentinac na "San Siru", nejasno je i da li je Milan spreman da plati dogovorenih 36 miliona evra, ali je sada postalo jasno da "Plavci" neće ispuniti veliku želju svom treneru.

Naime, digli su ruke u potpunosti od Iguaina, bila je priča da bi mogli da plate Milanu devet miliona evra na ime pozajmice do kraja sezone, a da bi potom na sebe preuzeli otpusnu klauzulu koju je "Stara dama" dogovorila sa "Rosonerima".

Ipak, to se neće dogoditi, poznato je i da Čelsi ne voli da dovodi igrače starije od 30 godina, pa će se potraga za novim napadačem nastaviti na drugom mestu.

Engleski mediji prenose da bi novo pojačanje "Plavaca" mogao da bude "Ćuki" Lozano iz PSV Ajndhovena.

Sjajni Meksikanac je oduševio minule sezone u dresu "Filipsovaca", a potom je odigrao i sjajan Mundijal za "Sombrerose", pa je skrenuo pažnju brojnih klubova.

Pominjalo se da bi mogao da završi u Seriji A, Napoli i Milan su navodno zainteresovani, ali "Rosoneri" ne mogu da izađu u susret zahtevima holandskog šampiona, dok Napoli teško može da se takmiči sa Čelsijem.

Kako prenose mediji iz Engleske, "Plavci" bi za Lozana mogli da izdvoje oko 40 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.